Over mij

Mees Postma, Over mij introductie Illustration

Hallo, ik ben

Mees Postma

Ik ben een Software Developer uit Nederland. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Media developing op het Mediacollege Amsterdam. Hier leer ik websites maken, optimaliseren en ontwerpen. Maar ook om professioneel te worden op de markt.

Buiten school ben ik ook bezig met mijn eigen bedrijf genaamd Hubsor samen met Cornell van der Straaten. Wij hadden allebei interesse in het beginnen van een eigen bedrijf. Op Hubsor verkopen we online diensten zoals: Websites, SEO Optimalisatie & Online marketing services. Voor meer informatie, bezoek de website van .

Ik wist al een paar jaar voordat ik met mijn opleiding begon dat ik iets wou doen met websites. Mijn interesse lag er altijd, het begon bij simpele HTML websites, of een Wordpress template gebruiken. Maar na een tijdje wou ik toch meer leren over websites. Toen ben ik terecht gekomen bij het Mediacollege.

Momenteel ben ik bezig met mijn eerste stage. Ik doe dit bij SMIT. Hier maken ze Applicaties en Websites, ze zijn het meest gericht op farmaceuten. Ik doe veel in het bedrijf, Frontend en Backend. Ze gebruiken vooral Laravel, VueJS en TailwindCSS.

Wil je meer weten over mij? Kijk verder op deze pagina of neem contact met me op.

Mijn skills

In mijn tijd dat ik bezig ben met het maken van websites heb ik heel wat dingen geleerd. Ik leer bijvoorbeeld veel programmeertalen kennen. Maar ik leer ook andere vaardigheden, zie hier een overzicht van mijn skills.

HTML

Expert

CSS

Expert

Javascript

Geavanceerd

PHP

Geavanceerd

MySQL

Geavanceerd

jQuery

Geavanceerd

JSON

Geavanceerd

NodeJS

Geavanceerd

Bootstrap

Geavanceerd

React

Basis

Wordpress

Geavanceerd

Illustrator

Basis

Photoshop

Gemiddeld

Adobe XD

Basis

SEO

Geavanceerd

Analytics

Gemiddeld

Adwords

Basis

Ondernemerschap

Gemiddeld

Marketing

Gemiddeld

Rest API

Geavanceerd

Laravel

Geavanceerd

VueJS

Gemiddeld

TailwindCSS

Geavanceerd

Livewire

Basis

Meer informatie?

Neem contact met me op!

Wil je meer over mij weten, of wil je een afspraak met mij maken? Neem dan contact met me op door op de knop Contact te drukken. Ik stuur zo snel mogelijk een bericht terug.

Mees Postma, Over mij Illustration