Power Marketing

Over dit Project

Website

Met school kreeg ik een opdracht om een eigen bedrijf te starten met een groep van 2 media developers en 2 media vormgevers. Dit bedrijf was voor het volgende project die ...

Gemaakt met:

Taal:

Nederlands

Meer over dit Project

Met school kreeg ik een opdracht om een eigen bedrijf te starten met een groep van 2 media developers en 2 media vormgevers. Dit bedrijf was voor het volgende project die we kregen. Dit bedrijf was dus niet een officieel bedrijf maar alleen voor de schoolprojecten. Ik zat in een groep samen met Cornell van der Straaten, Mitchel Westerwaal en Larissa van Rijn. Wij startte het bedrijf Power Marketing, waar wij een complete branding aanbieding voor een start-up bedrijf. Deze dingen gingen we uiteindelijk aanbieden bij een echte klant in het volgende project. Mijn taken waren: De website maken, het design maken en het eindresultaat presenteren samen met de groep. Ik deed deze taken samen met Cornell.

Meer informatie?

Neem contact met me op!

Wil je meer over mij weten, of wil je een afspraak met mij maken? Neem dan contact met me op door op de knop Contact te drukken. Ik stuur zo snel mogelijk een bericht terug.

Mees Postma, Over mij Illustration